Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğretim elemanlarının ders programlarına yönelik algıları
(İKSAD Yayınevi, 2018-12-29)
Gastronomi, içerisinde sanatı ve bilimi barındıran bir kavramdır. Toplumun kültürü ve
yemek alışkanlıkları arasındaki ilişkiyi inceleyen yiyecek ve içecek bilimi ve sanatı olarak
tanımlanabilir. Gastronomi aynı zamanda ...
İmam-hatip lisesi öğrencilerinin sorun ve beklentileri (Çorum örneği)
(Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2018)
İmam Hatip Liseleri, dini görevleri icra edecek din görevlilerinin doğru bilgi ile yetiştirilmesini sağlayan bir okul olmanın yanında, yüksek öğrenim programlarına hazırlayıcı eğitim veren de bir okuldur. 1924 yılından ...
Atatürk'ün Halkçılık politikasında halkevlerinin yeri ve önemi (1932-1938)
(Hitit Üniversitesi, 2018)
Atatürk'ün Halkçılık Politikasında Halkevlerinin Yeri ve Önemi (1932-1938) konulu bu çalışma üç bölümden oluşmaktadır. Çalışmada, iki ana tema ele alınmış olup, birincisi Atatürk'ün halkçılık anlayışı ve politikası, ikincisi ...