Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Tahıl esaslı glutensiz ürünlerin besinsel ve teknolojik özelliklerinin iyileştirilmesi
(Gıda Teknolojisi Derneği, 2011)
Çölyak hastalığı en yaygın gıda intoleranslarmdan biridir ve dünya nüfusunun %1-2'sini etkilemektedir. Çölyak hastalığında, yaşam boyu gluten içermeyen bir diyet ve sadece glutensiz ürünlerin tüketilmesi, temel tedavi ...
Elektro-erozyon ile işlemede işleme haznesine uygulanan titreşimlerin işleme performansına etkilerinin incelenmesi
(2011)
Bu çalısmada, elektro-erozyon ile islemede (EEİ), isleme kosullarında isleme haznesine uygulanan titresimlerin performans çıktıları (isparçası isleme hızı, elektrot asınma hızı, bağıl asınma ve isparçası yüzey pürüzlülüğü) ...