Ara
Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5
Sürdürülebilir yiyecek ve içecek işletmeciliği: Ankara İlinde bir araştırma
(Journal of Tourism and Gastronomy Studies (JOTAGS), 2018-05-10)
Yiyecek – içecek endüstrisinin çevresel etkileri ile ilgili yapılan araştırmalar artarken
restoran yöneticilerinin sürdürülebilirlik ile ilgili algıları, tutumları ve hangi sürdürülebilir
uygulamaları gerçekleştirdikleri ...
Karagül ve Norduz koyunlarında bazı hematolojik ve biyokimyasal parametreler
(Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 2017-10-24)
Bu çalışma da aynı yaş, bakım ve besleme şartlarında sağlıklı Karagül ve Norduz koyun ırklarının bazı hematolojik ve biyokimyasal parametrelerinin karşılaştırılması amaçlandı. Her bir koyun ırkından 15 adet olmak üzere ...
Some mineral substance, oxidative stress and total antioxidant levels in Norduz and Morkaraman sheep
(Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 2018-10-09)
The aim of the study was to compare some mineral substances and total antioxidant and totaloxidan levels of healthy Morkaraman and Norduz sheep breeds in the same age and care conditions. A total of 20 animals, 10 from ...
Meslek yüksekokulu öğrencilerinde günlük su tüketimi
(Refik Saydam National Public Health Agency (RSNPHA), 2020)
Objective: This study was carried out to examine daily water consumption among vocational high school students. Methods: This study was conducted between May and July 2019 with the participation of 262 students training ...
Halk Sağlığı Gözüyle Akıllı Telefon Bağımlılığı ve Ergenlik
(2020)
Smartphone addiction is a type of addiction using excessive and uncontrolled smartphones that harms the social relationships of users. Even though people in all ages use smart phones, the most adaptable ones are the Y and ...