Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğretim elemanlarının ders programlarına yönelik algıları
(İKSAD Yayınevi, 2018-12-29)
Gastronomi, içerisinde sanatı ve bilimi barındıran bir kavramdır. Toplumun kültürü ve
yemek alışkanlıkları arasındaki ilişkiyi inceleyen yiyecek ve içecek bilimi ve sanatı olarak
tanımlanabilir. Gastronomi aynı zamanda ...
Karagül ve Norduz koyunlarında bazı hematolojik ve biyokimyasal parametreler
(Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 2017-10-24)
Bu çalışma da aynı yaş, bakım ve besleme şartlarında sağlıklı Karagül ve Norduz koyun ırklarının bazı hematolojik ve biyokimyasal parametrelerinin karşılaştırılması amaçlandı. Her bir koyun ırkından 15 adet olmak üzere ...
Some mineral substance, oxidative stress and total antioxidant levels in Norduz and Morkaraman sheep
(Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 2018-10-09)
The aim of the study was to compare some mineral substances and total antioxidant and totaloxidan levels of healthy Morkaraman and Norduz sheep breeds in the same age and care conditions. A total of 20 animals, 10 from ...