Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Sürdürülebilir yiyecek ve içecek işletmeciliği: Ankara İlinde bir araştırma
(Journal of Tourism and Gastronomy Studies (JOTAGS), 2018-05-10)
Yiyecek – içecek endüstrisinin çevresel etkileri ile ilgili yapılan araştırmalar artarken
restoran yöneticilerinin sürdürülebilirlik ile ilgili algıları, tutumları ve hangi sürdürülebilir
uygulamaları gerçekleştirdikleri ...
Hititlerden etkilenen öncü çağdaş Türk seramik sanatçıları
(Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2018)
Sanatçı içinde yaşadığı toplumun bir parçası olduğu gibi aynı zamanda içinde yaşadığı coğrafyanın da bir parçasıdır. Yaşadığı coğrafyadan beslenir ve o toprakların kendine sunduğu kültürel donelerden harekete geçer. İşte ...