Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorGumustas, Mehmet
dc.contributor.authorUslu, Bengi
dc.contributor.authorOzkan, Sibel A.
dc.date.accessioned2021-11-01T14:58:23Z
dc.date.available2021-11-01T14:58:23Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.isbn978-0-12-811204-5; 978-0-12-811412-4
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.1016/B978-0-12-811412-4.00014-X
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11491/6626
dc.description.abstract[Abstract Not Available]en_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherAcademic Press Ltd-Elsevier Science Ltden_US
dc.relation.ispartofSoft Chemistry And Food Fermentationen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.subject[No Keywords]en_US
dc.titleThe Role and the Place of High-Performance Liquid Chromatography for the Determination of Fermented Dairy Productsen_US
dc.typebookParten_US
dc.department[Belirlenecek]en_US
dc.authoridGUMUSTAS, Mehmet / 0000-0003-2793-7154
dc.authoridOzkan, Sibel A. / 0000-0001-7494-3077
dc.identifier.volume3en_US
dc.identifier.startpage421en_US
dc.identifier.endpage464en_US
dc.relation.publicationcategoryKitap Bölümü - Uluslararasıen_US
dc.department-temp[Gumustas, Mehmet] Hitit Univ, Corum, Turkey; [Gumustas, Mehmet; Uslu, Bengi; Ozkan, Sibel A.] Ankara Univ, Ankara, Turkeyen_US
dc.contributor.institutionauthor[Belirlenecek]
dc.identifier.doi10.1016/B978-0-12-811412-4.00014-X
dc.authorwosidGUMUSTAS, Mehmet / N-1609-2019
dc.authorwosidOzkan, Sibel A. / P-1743-2019
dc.description.wospublicationidWOS:000417143600017en_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster