Browsing Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü by Issue Date
Now showing items 1-3 of 3
-
Sürdürülebilir yiyecek ve içecek işletmeciliği: Ankara İlinde bir araştırma
(Journal of Tourism and Gastronomy Studies (JOTAGS), 2018-05-10)Yiyecek – içecek endüstrisinin çevresel etkileri ile ilgili yapılan araştırmalar artarken restoran yöneticilerinin sürdürülebilirlik ile ilgili algıları, tutumları ve hangi sürdürülebilir uygulamaları gerçekleştirdikleri ... -
Gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğretim elemanlarının ders programlarına yönelik algıları
(İKSAD Yayınevi, 2018-12-29)Gastronomi, içerisinde sanatı ve bilimi barındıran bir kavramdır. Toplumun kültürü ve yemek alışkanlıkları arasındaki ilişkiyi inceleyen yiyecek ve içecek bilimi ve sanatı olarak tanımlanabilir. Gastronomi aynı zamanda ... -
Absorptive capacity and firm performance: The mediating role of strategic agility
(Elsevier Ltd, 2019)The purpose of the study was to examine the mediating role of strategic agility in absorptive capacity's effects on the firm performance of accommodation establishments in Turkey. A survey was used to collect data. ...