Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Sürdürülebilir yiyecek ve içecek işletmeciliği: Ankara İlinde bir araştırma
(Journal of Tourism and Gastronomy Studies (JOTAGS), 2018-05-10)
Yiyecek – içecek endüstrisinin çevresel etkileri ile ilgili yapılan araştırmalar artarken
restoran yöneticilerinin sürdürülebilirlik ile ilgili algıları, tutumları ve hangi sürdürülebilir
uygulamaları gerçekleştirdikleri ...
Gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğretim elemanlarının ders programlarına yönelik algıları
(İKSAD Yayınevi, 2018-12-29)
Gastronomi, içerisinde sanatı ve bilimi barındıran bir kavramdır. Toplumun kültürü ve
yemek alışkanlıkları arasındaki ilişkiyi inceleyen yiyecek ve içecek bilimi ve sanatı olarak
tanımlanabilir. Gastronomi aynı zamanda ...