Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Emul, E." seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • [ X ]
    Öğe
    Lantibiotics Nanotechnology, Bioengineering, and Biotechnology
    (Springer Science and Business Media B.V., 2021) Sam, M.; Saglam, S.; Altindag, S.; Kose, K.; Emul, E.; Uzun, L.; Saglam, N.
    The term “antibiotics” refers to antibacterial agents synthesized by certain lactic bacteria. These microorganisms produce antibiotics to prevent pathogens from settling in the same environment and to prevent pathogens’ nourishment. Lantibiotics are antimicrobial peptides produced by most gram-negative and gram-positive bacteria. These bacteriosins are called LANTIBIOTIC and present themselves as an interesting addition to the “traditional” antimicrobials when the use of antibiotic resistance is compromised. Bacteriocins are antimicrobial components of protein structure that are synthesized and secreted by bacteria. Inhibition effects are observed mostly on neighbor species. Although there are many varieties with different properties, nisin, which is obtained from lactic acid bacteria, is safely and widely used in foods. Thus, knowing the properties of other bacteriocins along with nisin may enable the effective use of these antimicrobial agents in many food products. © 2021, The Author(s), under exclusive license to Springer Nature Switzerland AG.

| Hitit Üniversitesi | Kütüphane | Açık Bilim Politikası | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Çorum, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim