Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorGümüş, Cansu Ekin
dc.date.accessioned2019-05-13T08:57:57Z
dc.date.available2019-05-13T08:57:57Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationGümüş, C. E. (2018). Plant-based proteins: An alternative to synthetic emulsifiers. International News on Fats, Oils and Related Materials, 29(5), 14-16.en_US
dc.identifier.issn0897-8026
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11491/1043
dc.description.abstract[No abstract available]en_US
dc.language.isoeng
dc.publisherAmerican Oil Chemists' Societyen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.subject[Belirlenecek]en_US
dc.titlePlant-based proteins: An alternative to synthetic emulsifiersen_US
dc.typearticleen_US
dc.relation.journalInternational News on Fats, Oils and Related Materialsen_US
dc.departmentHitit Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümüen_US
dc.identifier.volume29en_US
dc.identifier.issue5en_US
dc.identifier.startpage14en_US
dc.identifier.endpage16en_US
dc.relation.publicationcategoryMakale - Uluslararası Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanıen_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster