Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
3D Food Printing With Improved Functional Properties: A Review
(2020)
In food industry, 3D printing gives the opportunity to fabricate a 3D food structure using layer-by-layer deposition of the food material that may not be possible using conventional food production techniques. 3D food ...
Evaluation Of Foam-Mat Drying Behaviour Of Crab Apple (Malus Floribunda) Fruit Juice And Powder Quality
(2020)
Malus floribunda (MF) is an ornamental plant and the fruits with its red flesh have potential to be used as natural food colorant. In this study, the effects of faba bean protein concentrate (FB) and maltodextrin (MD) ...
Doğal Mayaların Yaygın Patojenler Üzerindeki İnhibitör Etkileri
(2020)
Mayalar, bazı bakteri ve maya türleri üzerinde inhibitör etki göstermektedir. Bu mayaların, gıdalarda bozulma etmeni ve patojen mikroorganizmaların biyokontrolünde kullanılma olanakları araştırılmaktadır. Bu amaçla, mayaların ...
Çorum Yöresi Ballarının Bazı Kimyasal Kalite Parametrelerinin Değerlendirilmesi
(2020)
Bu araştırma, Çorum yöresi ballarının bazı kalite parametrelerinin belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilmiş olup temin edilen 47 bal örneğinde pH, çözünür kuru madde, nem, serbest asitlik, HMF, kül, elektriksel iletkenlik, ...