Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Filtre: Konu
DSpace Ana Sayfası
Fakülteler
Mühendislik Fakültesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
Kitap Bölümü Koleksiyonu
Filtre: Konu
DSpace Ana Sayfası
Fakülteler
Mühendislik Fakültesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
Kitap Bölümü Koleksiyonu
Filtre: Konu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Filtre: Konu
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
update
Toplam kayıt 7, listelenen: 1-10
5
10
20
40
60
80
100
[Belirlenecek] (5)
Alcohol-Free Beer (1)
Brewing Process (1)
Flavor-Active Esters (1)
Fruit (1)
Genome Sequence (1)
Imaging (1)
Membrane Distillation (1)
Non-destructive (1)
Non-Saccharomyces Yeasts (1)
|
Açık Bilim Politikası
||
|
Açık Erişim Politikası
|
Rehber
|
İletişim
|
DSpace@Hitit
by OpenAIRE
Telif Kontrolü:
Dergi Adı veya ISSN
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Kurum Yazarına Göre
ORCID'e Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
WoS Q Değerine Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Kurum Yazarına Göre
ORCID'e Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
WoS Q Değerine Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Hesabım
Giriş
Kayıt
Bağlam
Koleksiyon Düzenle
Öğe Eşle
Koleksiyon İhracı
Üst Veri İhracı